Little Islam

Diposting oleh Civil pada 23:38, 03-Des-14

Puisi ku tidak seindah puisi mereka Aku tahu itu--
Puitis ku tidak sehebat mereka Aku tahu itu--
Syair ku merapu saja Aku tahu itu--
Kerana aku cuma si penulis jalanan Yang baru berjinak dengan ayat-ayat madah Kerana aku mencoret sekadar suka-suka dan perlukan tunjuk ajar semua
Terima kasih atas segala sokongan yang di beri, Banyak sungguh cubaan dari Ilahi dan kerana Ilahi juga, hari ini aku teguh berdiri .
Suatu hari-- Bila aku sudah senyap dan tidak lagi menulis Bermakna aku sudah berhenti untuk menulis kisah-kisah hati. Mungkin masa itu aku sudah tidak kuat dengan tohmahan mereka yang dengki.
Maaf -- Aku cuma manusia biasa yang selalu celaru dengan perasaan sendiri Maaf -- Aku cuma manusia biasa yang selalu turun naik emosinya
.
.
Sabtu, 22 Nov 2014
.
[ mari tembak mereka yang dengki, piuu piuu *bunyi tembak si pingu* ]
.
.
‪#‎LittleIslam
149386-300773793457307-42.jpg

Yang lama bertemu kembali

Diposting oleh Civil pada 08:39, 03-Mei-14

Assalamualaikum.. gembira dpt jmp kwn2 lama.. lama nya hmpir 13 baru jmp balek sama2 skolah rendah.. jmp balek besar2 semua... hehehehe sungguh tak d sangka2 jodoh kami bertemu balek... love my friend Kelas C sk bandar dua tawau...

Dunia baru ku

Diposting oleh Civil pada 02:38, 02-Agu-12

Assalamuailaikum semua
apa mcm puasa tahun ni... hehehe ok bah kan.. lama tak update blog.. tak sama mcm kali pertama buat dulu semangat gila hahahaha last2 boring pulak aku.. biasa setiap org ada perubahan... mcm jgk aku dulu mcm irwanshah p skrg mcm lee min hoo wkwkwkwj bkn aku ckp mck blakang rmh yg ckp hehehe... mcm dulu aku guna 7610 p hati tak puas aku tukar w580i gua dgr muzik smbil online p line pulak ciput... jadi aku beli lah lagi n70..p lama2 busan pulak.. aku tukar lagi p 6120c ok lah kepuasan skit lah.. moding2 skit yg ringan2.. pastu tgok dkt forum kaskus ada topik sal moding sony gua pun terpikat apalagi kumpul duit lah untk beli... aku pun blajar lah moding gan kawan2 aku dak redmob mmg terbaik lah dorang ... p dah tahu skit rasa boring pulak.. aku pun bagi hp sony naite ku pada abg aku... hehe time 2 aku guna jak v3.. last2 hp v3 aku hilang punya sial bin jahanam sgala memory aku dgn masa lalu aku semua ada d situ hilang sekelip mata..ish tuhan jak yg tahu bertapa kecewa nya aku.. aku hilang gf pun dak rasa sakit mcm mn aku hilang hp.. hehe dak pa.. semua boleh d tukar.. skrg aku guna galaxy y ok jgk lah.. aku pun tukar kerja baru.. ok jgk lah.. gf pun mcm mau tukar baru jgk hahahaga... dak jgk lah.. yg paling penting hehehe kita tukar kerajaan hahahaha.. wasalam...

RockeTalk 6.0.6 Handler

Diposting oleh Civil pada 08:47, 14-Des-11

rk1.pngrk2.pngrk3.pngrk4.png
What can RockeTalk do for you?
Meet New People: Meet exciting new people right on your mobile phone.
Instant voice & picture chat: Share your world with your new and existing friends using voice & picture chat.
Free galleries & mobile downloads: Step in to our free galleries and view amazing content posted by other users, or post your own creations. Download loads of cool stuff for your phone…ringtones, videos, wallpapers and more!
Vibrant communities: Join one of the vibrant communities buzzing with voices, pictures and more. Or start your own community.
Instant messengers: Connect to your instant messengers like Yahoo!, MSN & Google Talk! No need to stay attached to the desktop to stay connected with your friends!
Rocketalk606hui200b5.jar
Rocketalk606hui202.jar
Rocketalk606hui200b5.zip
Rocketalk606hui202.zip
Credit Master Handler and dzebb
P/s Jujur mmg aku dak minat..cuma bikin koleksi saja..hehehe..